Goede regeltjes maken goede vrienden, want we zien u en jullie schatjes graag terug !!

Algemeen
De nodige inentingen moeten 4 weken voor incheck gegeven zijn. (kat-niesziekte en Leucose)​​
De gast zijn paspoort moeten aanwezig zijn gedurende het volledige verblijf en voldoen aan de inentingsvoorwaarden.( jaarlijks inenting)
Bij ziekte zal eerst uw dierenarts geraadpleegd worden indien wij deze niet kunnen bereiken zullen we onze huisarts Nicky Vandermeulen  en Dominique De schutter contacteren,de kosten van deze worden doorgerekend aan de eigenaar en dienen betaald te worden bij het ophalen van je poes.
Volledige katers worden tot 6 maanden aanvaard.
De gast mag uiteraard geen overdraagbare ziektes hebben.

Betaling
Dag van incheck en uitcheck zijn betalend.
De som dient bij incheck voldaan te worden.
Geen bankcontact aanwezig, wel Mobile Pay mogelijk of cash.
Bij vroeger afhalen dan gepland ,zal de volle periode aangerekend blijven.
Bij annulatie 7 dagen voor datum incheck zal 70% van de te betalen som aangerekend worden.(zal u per facturatie toegezonden worden)
​Bij annulatie minder dan 7 dagen voor incheck zal u de volledige som aangerekend worden.(zal u per facturatie toegezonden worden)
Bij niet betaling en of bij het niet afhalen van je poes  na 3 maanden wordt de poes eigendom van het pension,waar wij dan de geschikte herplaatsing voor zoeken.
Openstaande facturen blijven te betalen en zullen indien nodig via de gerechtelijke weg gevorderd worden, waarbij de kosten op u verhaald worden.

IN EN UITCHECK STEEDS OP AFSPRAAK( tussen 10u en 18u.)
Daar ik ook een paardenpension heb ,graag het juiste uur door te geven wanneer je je schatje komt brengen en ophalen, dit kan steeds veranderd worden maar graag wel een seintje.

​Klant verklaard akkoord te gaan met deze bij reservatie